NYTT DATUM FÖR SOUND OF MUSICALS!

Information gällande detta evenemang och situationer utanför vår kontroll i samband med Coronaviruset/COVID-19.

Kära publik och kära biljettköpare!

Tack till dig som redan köpt en biljett till ”Sound of Musicals” – Live in Concert & Conversation – med Broadway stjärnan Brandon Victor Dixon, Sarah Dawn Finer, gästartist Rennie Mirro, fantastiska musiker och sångare den 29 april på anrika China Teatern i Stockholm.

Denna morgon har alla biljettköpare fått ett mail från ”Sound of Musicals” och China Teatern innehållande all information ni behöver om det nya datumet som denna konsert äger rum. (Se nedan för info om du inte har nåtts av det)

Till alla er och till kommande publik:
Vi är många som jobbat hårt för att under rådande, väldigt svåra omständigheter, med lagar och förbud i både Sverige 🇸🇪 och USA 🇺🇸, på bästa sätt arbeta tillsammans för att INTE behöva ställa in denna unika konsert, utan kunna flytta fram den istället.

Jag, som ensam producent, initiativtagare och artist, samt alla jag tagit med i detta projekt, vår fantastiska Broadway 🎭 stjärna Brandon, som är den stora anledning till satsningen, artister 🕺🏻💃🏻, musiker 🎸🎹🥁, sångare🎤, ljud/🎙ljus 💡teknik och 🔌crew/tekniker, China Teatern🎪, och alla som sköter det praktiska 🎟, har verkligen givit sitt hjärta ❤️ in i detta projekt, och vill kunna följa det i hamn och göra verklighet av det.

Det nya datumet är den tisdagen den 26 Januari 2021 på China Teatern i Stockholm.
Så, era köpta biljetter till era EXAKTA platser gäller alltså, så håll i dem. Fysiskt och/eller digitalt.

De flesta konsertevenemang, (om de inte helt ställs in), flyttas fram just nu och det kommer tack och lov nu detta också kunna göra!
Detta är ett läge helt utom vår kontroll och någon vi fått hitta nya sätt att lösa beroende på varje unik situation.
(Ni har redan hört liknande från många mycket större produktionsbolag, arrangörer och artister, här hemma och internationellt.)

Det nya datumet – Tisdagen den 26 januari 2021, som vi hoppas att du som publik såklart både kan och vill komma på är inte runt hörnet, men förhoppningsvis mer på den andra sidan av denna svåra stund av denna pandemi vi befinner oss i, så vi alla KAN och VÅGAR ta oss ut, och ha en magisk och unik kväll tillsammans.

Jag hoppas ni vill och kan komma på vårt nya datum, och uppskattar såklart verkligen att ni vill vara med och stötta detta projekt oavsett, men ändå viktigare är det ju i dessa tider, och vi ska göra ALLT för att ni ska få en fantastisk upplevelse!

Har du inte fått mailet? Eller, OM du/ni mot förmodan INTE vill eller kan komma den 26 Januari 2021, kontakta biljettbokning@chinateatern.se på mail, eller ring direkt till China Teatern på telefon
08-562 892 00 – dock INNAN den 29 april när konserten skulle ha ägt rum.

Vi längtar efter er, och hoppas alla rår om sig själva, och om varandra, och hoppas att vi kan sprida lite kärlek på alla sätt vi kan, i en väldigt svår stund för världen.

Vi ses snart!
Med musikalisk kärlek och tacksamhet!
Sarah Dawn Finer
SDF ENTERTAINMENT AB
SOUND OF MUSICALS